Twitter
ca

Productes

Sky&Earth li ofereix la gamma més completa d’opcions de fotografia interactiva del mercat. Compta professionalment amb els últims avenços tecnològics en permanent evolució, possibles gràcies a la seva constant investigació.

Imatges en alta definició que possibiliten el nivell més alt de detall sigui quin sigui el seu producte.

Integració en les plataformes web més importants i S.O del mercat amb total accessibilitat i personalització a mida.

El seu exclusiu sistema patentat permet un renderitzat 3D d’alta velocitat de càrrega.

Sky&Earth posa a la seva disposició els mitjans tècnics i humans necessaris per cobrir totes les seves necessitats promocionals o divulgatives.

Ofereix versatilitat i infinitat d’opcions:

Imatge panoràmica aèria

El sistema patentat d’obtenció d’aquesta que posseeix Sky&Earth permet mitjançant tècniques de vol de professionals d’experiència contrastada, l’obtenció de material fotogràfic aconseguint una precisa i total ubicació territorial de la seva empresa o producte, sense barreres, sense límits, i amb total transparència i realitat. La possibilitat d’interactuar en aquests escenaris dota el producte final amb una espectacularitat incomparable.

Imatges esfèriques

Les que produeix Sky&Earth permeten a l’usuari multitud de possibilitats. Des de navegar per aquestes amb total llibertat i suavitat, realitzant zooms d’alta definició, fins a utilitzar els punts d’informació multimèdia implementats en aquestes.

Tours Virtuals

Constitueixen una eina ideal per visionar qualsevol cosa, lloc o instal·lació des de qualsevol lloc i amb total realitat. Els tours virtuals d’Sky&Earth permeten la integració de qualsevol contingut multimèdia, àudio, vídeo, html, flash o animacions en 3D creades a mida.

Quins avantatges ofereix Sky&Earth?

Obri les portes de la seva empresa al món sencer

Cada vegada estan més de moda els vídeos demostratius o divulgatius de productes, negocis, tècniques, etc… Els Tours virtuals d’Sky & Earth no tenen comparació possible amb això ni competència en el mercat actual. Mostren en HD a través d’una simple connexió a la xarxa o a un suport executable, tant en PC, Mac, Smartphones, etc… tot el que l’usuari vol veure i només allò que vol veure ja que és ell mateix qui decideix i escull. Eliminen despeses de desplaçament. La necessitat de presència física es torna intranscendent.

Sky&Earth porta fins als seus clients i en alta definició el seu producte, negoci o empresa.

Els tours virtuals d’Sky & Earth poden aplicar-se a la divulgació/promoció de qualsevol industria o servei; per exemple, pot realitzar-se un tour virtual per les habitacions d’un complex hoteler, les seves instal·lacions, serveis, o bé un recorregut per les instal·lacions de qualsevol tipus d’empresa, museu, conjunt patrimonial històric, complex residencial… En navegar pel Tour, l’usuari gaudirà d’una experiència totalment realista a través d’imatges envoltants i punts d’informació interactius.

Sky&Earth li facilita poder aconseguir els seus objectius empresarials..

Els tours virtuals o imatges esfèriques són una gran eina de màrqueting . L’experiència que aquests proporcionen és radicalment diferent a una imatge fixa o un vídeo continu amb un recorregut predefinit. Els tours virtuals vinculen emocional i sensorialment al client amb el producte oferint una experiència única i dotant la seva marca amb avantguardisme i poder de comunicació sense parangó.

1